Κυριακή, 27 Νοεμβρίου, 2022

Στην αντεπίθεση ο Άλεκ Μπάλντουιν: Μήνυσε την οπλουργό και άλλα μέλη της παραγωγής του Rust για το θάνατο της Χάτσινς

Lifestyle


Στην αντεπίθεση για το θάνατο της Χαλίνα Τάτσινς πέρασε ο Άλεκ Μπάλντουιν, καθώς κατέθεσε μήνυση κατά της οπλουργού και άλλων μελών της παραγωγής της ταινίας Rust. 

Θέλοντας να αποδιώξει κάθε ευθύνη, ο Άλεκ Μπάλντουιν δηλώνει ότι του παρέδωσαν ένα όπλο γεμάτο με πραγματικές σφαίρες στο πλατό, με αποτέλεσμα τον θάνατο της 42χρονης κινηματογραφίστριας της ταινίας.

Ο ηθοποιός μήνυσε τέσσερα μέλη της παραγωγής, τα Χάνα Γκουτιέρεζ – Ριντ, τον Ντέιβ Χoλς, τη Σάρα Ζάκρι και τον Σεθ Κένεντι, επειδή δεν τήρησαν τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας στο πλατό.

«Αυτή η τραγωδία συνέβη επειδή πραγματικές σφαίρες παραδόθηκαν στο πλατό και με αυτές γέμισαν το όπλο», έγραψε ο δικηγόρος του Μπάλντουιν, Λουκ Νίκας σύμφωνα με πολλά αμερικανικά μέσα.

Rust

Χάνα Γκουτιέρεζ – Ριντ (FB)

«Η Γκουτιέρεζ – Ριντ, απέτυχε να ελέγξει προσεκτικά τις σφαίρες ή το όπλο, ο Χολς απέτυχε να ελέγξει προσεκτικά το όπλο, αλλά ανακοίνωσε ότι το όπλο ήταν ασφαλές πριν το παραδώσει στον Μπάλντουιν, και η Ζάκρι δεν ενημέρωσε ότι η Γκουτιέρεζ – Ριντ ενεργούσε απερίσκεπτα εκτός του σετ και ήταν ένας κίνδυνος για την ασφάλεια των γύρω της», συνέχισε ο Νίκας.

Πρόσθεσε ότι ο ηθοποιός «επιδιώκει να καθαρίσει το όνομά του» και να καταστήσει τους κατηγορούμενους «υπεύθυνους για τη συμπεριφορά τους».

Σύμφωνα με τους New York Times, ο Μπάλντουιν κατηγορεί επίσης τον Κένεντι, ο οποίος προμήθευσε όλα τα όπλα της ταινίας, ότι αποθήκευσε επιπόλαια όλα τα πυρομαχικά. Επικαλείται επίσης μια αναφορά του FBI που έδειξε ότι η Ζάκρι και η Γκουτιέρεζ – Ριντ, δηλάδή η ειδική επί των προπς (κινηματογραφικά αντικείμενα) και η σιδηρουργός δεν παρακολουθούσαν τις πραγματικές σφαίρες που κυκλοφορούσαν στο πλατό. 

Πηγή: pagesix.com

Πηγή Skai News